Блог



България без педали и педофили

България без педали и педофили
България без педали и педофили

За борба с педалите и педофилите е необходима стратегия

Здравейте съмишленици и нормални Българи,
Както вече сте чули на 30 юни 2012 година в София за поредна година ще се проведе гей парад.

Излишно е да повтарям, че хомосексуализмът противоречи както на естествените природни закони, така и на традиционните разбирания на Българското общество за семейство, брак и взаимоотношения между половете. Въпреки това тази година за четвърта поредна, една малка група от ненормалници отново ще демонстрира със своята сексуална различност.

Не отричам правото на никого да бъде такъв какъвто иска да бъде. Това се отнася и за сексуалните предпочитания на всеки гражданин. Въпреки това, обаче не приемам за нормално арогантното парадиране с един недъг, който едно малцинство от хомосексуалното малцинство се опитва да рекламира като предимство!

За мнозина дебатите свързани с хомосексуализма не са от съществено значение. Но тук е мястото да кажем, че рекламирането на хомосексуализма не е нещо маловажно, защото засяга преди всичко подрастващите, които са основен обект на манипулация. Опасността се крие в това, че крехката възраст на подрастващите и все още не напълно формираната им сексуална ориентация, ги прави лесна за сексуално манипулиране плячка.

За повечето Българи това е недопустимо, защото за бъдещето на една нация е от особено значение подрастващите да бъдат закърмени с любов към Родината и уважение към семейните ценности и традиции.

Гей парада е плод на сбърканото ни общество и упадъчната политическа система, с криворазбраната си толерантност и търпимост.
Тази перверзна и нагла демонстрация на сексуална сбърканост не е случайна, а е част от един мащабен план за цялостно разложение и унищожение на Българския народ. Ето защо категорично не приемам това публично демонстриране на ненормална сексуалност и смятам, че то е заплаха и провокация към цялото общество!

Разбира се, подобни прояви целят и да отклонят вниманието на обществото от други проблеми, предимно социални и икономически. Тези проблеми чакат също своето решение от нас, защото политиците на „прехода” доказаха своята некомпетентност и продажност.
Бедността и безпътицата, на която политиците подлагат народа ни са катастрофални, но също толкова ужасяваща е и агресията срещу културата и традициите ни. Хомосексуалната пропаганда е също част от тази агресия и затова не можем да стоим безучастни.

Противниците на гей парада и на публичното афиширане на хомосексуализма, както и на последващите и непрекъснато увеличаващите се претенции от страна на тази общност, не веднъж по различен начин са се опитвали да противодействат на всички хомосексуални домогвания. За жалост, обаче досега нямаме големи успехи в действията си и хомосексуалната агитация се шири с пълна сила.

Ето защо смятам, че е необходимо да дефинираме проблема, да анализираме слабостите в досегашната ни дейност и да се въоръжим с нова, по-ефикасна стратегия в борбата ни срещу хомосексуализма и педофилията.
Крайно време е да оставим емоциите настрана и вместо да се осланяме на спорадични и хаотични действия, ДА ИЗРАБОТИМ СВОЯ КОНТРА СТРАТЕГИЯ НА ПЕДАЛСКАТА ИНВАЗИЯ.

Моля, за вашето съдействие при изработването на тази стратегия. Затова пишете какви мерки смятате, че трябва да се предприемат от страна както на държавата, така и от неправителствените организации, обществото и отделните граждани, за да се противодейства на гей лобистите.

Смятам, че работното име на брошурата ще ви ориентира допълнително какви са очакванията ми относно вашите предложения – „Указания за борба с хомосексуализма и педофилията“.

Предварително благодаря на всички, които ще ни помогнат в това начинание.

Коментари

коментара

0

Относно автора:

Боян Расате е националист, водач на Български Национален Съюз - НД (БНС-НД) и бивш председател на движение „Гвардия“. Член на Испанската фаланга и представител на Европейска акция (ЕА) за България. Един от учредителите на Съюз на Българите "НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО" .