Блог№3 – правилният избор!

№3 – правилният избор!

Около 17:45 ч. в бившия Партиен дом на БКП, сега седалище на ЦИК, беше теглен жребия, който определи номерата, с които политическите сили ще участват на предстоящите парламентарни избори.

Сред приповдигнатото настроение и журналистическата шетня, някъде по средата на церемонията дойде и нашия ред – НОМЕР №3, Български Национален Съюз – НД. Това е номерът! Късметът беше на наша страна…

Така поне според номерацията в бюлетината сме сред първите три политически сили. Някъде зад нас, към края на бюлетината се подредиха една след друга и разните други всевъзможни „патриотични“ и „социални“ партии и коалиции.

Присъстващите „колеги“ политикани от другите формации бяха на ниво и не спираха да дават интервюта, уверявайки за пореден път лъгания Българин, колко са честни и добронамерени.

Да ни дава Господ сили в предстоящата политическа битка, защото за пореден път сме САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ!

П.П.
Благодаря от сърце на всички, които не забравиха и тази година рождения ми ден. Дано пожеланията Ви бъдат чути. И така вече на 43 с номер 3… НАПРЕД И НАГОРЕ!

 

Коментари

коментара

0

Относно автора:

Боян Расате е националист, водач на Български Национален Съюз - НД (БНС-НД) и бивш председател на движение „Гвардия“. Член на Испанската фаланга и представител на Европейска акция (ЕА) за България. Един от учредителите на Съюз на Българите "НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО" .