ПозицииДолу правителството!

Долу правителството!

България се управлява от прасета – 28 януари 2016 г.

Виж повече →
0

Законът на Линч – алтернатива на беззаконието

Законът на Линч – алтернатива на беззаконието

frog news webВече трети ден разни „капацитети“ дават компетентни мнения какъв бил проблемът в Гърмен – бил политически, бил битов и не знам си още какъв. Дъвчат, дъвчат и все бягат от това да назоват нещата с истинските им имена. Бягат, защото ако го направят ще трябва да признаят, че мултикултурния им модел не работи.

Истината обаче е очевидна – независимо, че сблъсъкът е на битова основа, конфликта в Гърмен е етнически! ...

Виж повече →
0

Ден на победата? СТИГА ГЛУПОСТИ!

Ден на победата? СТИГА ГЛУПОСТИ!

Когато бях дете единственото нещо, което ме интересуваше бяха игрите и белите. Не се вълнувах от политика и нямах никакви партийни пристрастия. Въпреки това партийната пропаганда, която облъчваше цялото общество достигаше и до нас, децата на Народна република България.

Сутрин се събуждахме с поредната история на радиопредаването „Дела и документи”, в която оцелял евреин с измъчен глас разказваше за лагерите на смъртта, или герои партизанин се хвалеше колко хитлеристи е убил.

Кои обаче бяха хитлеристите тогава още не знаех, но си ги ...

Виж повече →
0

Смърт за смърт!

Смърт за смърт!

Къде сте сега вие либерасти и толерасти?! Къде сте сега Кънев, Кънчев и другите подобни на вас боклуци?

40-годишен криминалнопроявен мангал, хладнокръвно и брутално уби 23-годишната студентка Вероника! За пореден път безполезен и никому ненужен циганин отне живот без страх от наказание или възмездие. Още една Българка, красива и млада няма да има бъдеще, защото цигански изрод размаза главата й с тесла. Осем удара, повече от половината смъртоносни, сложиха край на един живот.

Пусто място, тъмен мост. Двама души се разминават. Единият ...

Виж повече →
0

Расате: Защо ген. Луков да е спорна личност? Той е велик Българин

Расате: Защо ген. Луков да е спорна личност? Той е велик Българин

Едно интервю на Симона Костадинова за OFF News.

Предполагам сте разбрал за днешното решение на столичният кмет Йорданка Фандъкова да не разрешава провеждането на Луковмарш. Какво е вашето мнение за това?

Мисля, че провеждането на едно подобно възпоменателно шествие е хубаво нещо и трябва да се прави, за да могат подрастващите поколения да се запознаят с героизма на такива личности като ген. Христо Луков.

Ще бъдете ли на шествието в събота?

Не, няма да съм в София, но дъщеря ми ходи всяка година.

Кога за ...

Виж повече →
0

ВНИМАНИЕ: Германски боклук пътува към България

ВНИМАНИЕ: Германски боклук пътува към България

Германски активисти, защитници на бежанци и нелегални емигранти са решили да влязат в България и да съборят граничната ограда.
Това четем на следната страница:
https://www.indiegogo.com/pro…/erster-europaischer-mauerfall

С това германските толерасти смятат да отворят пътя на хиляди пришълци от Африка и Азия към България.

Ние от Български Национален Съюз – НД (СБНЕ) не можем да приемем за нормално на Българска територия да се разпореждат германски анархисти. Пътуващата към България германска измет трябва да бъде спряна на всяка цена, защото намерението им да ...

Виж повече →
0

„Патриотичният фронт“ – поредния политически урод

„Патриотичният фронт“ – поредния политически урод

DSC03757Интервю на Еми Мариянска, в-к „Шоу“ – 20 октомври 2014

- Г-н Расате, какво правителство ни очаква от ваша гледна точка?

Смятам, че следващото правителство каквото и да е то, няма да се различава много по съдържание и качество от предходните, които катастрофираха България. Не знам кои ще ни управляват, но знам, че живота на живеещите в България ще става все по-труден и несигурен. От друга страна всеки народ си е заслужил управниците. Така ...

Виж повече →
0

Боже, пази България

Боже, пази България

Благодаря на всички, които подкрепиха Български Национален Съюз – НД с бюлетина №3.
Гласовете, които получихме са малко, но това съвсем не означава, че сме на погрешен път. Място за разочарование има, но не и за отстъпление.

От изборите на 5 октомври трябва да си извадим правилните изводи за следващия път.

До вчера смятах, че нашата основна целева група са негласуващите, защото са разочаровани от всички политици и не намират за кого да гласуват. Мислех, че част от тези хора ще гласуват ...

Виж повече →
0

Държавата има пари, но управляващите ги крадат

Държавата има пари, но управляващите ги крадат

Не е вярно, че държавата няма пари. Проблемът е, че ги крадат. Това заяви в рамките на диспут в ефира на БНТ лидерът на Български Национален Съюз – НД Боян Расате.

Държавата беше безпощадно разграбена и е разграбвана и сега. Разграбват я групировки, управляващите крадат законно. Това, което може да се направи, е да седнем ние на техните места и да ги тикнем в затвора, посочи Расате.

Партиите се финансират с неясни средства ...

Виж повече →
0

№3 – правилният избор!

№3 – правилният избор!

Около 17:45 ч. в бившия Партиен дом на БКП, сега седалище на ЦИК, беше теглен жребия, който определи номерата, с които политическите сили ще участват на предстоящите парламентарни избори.

Сред приповдигнатото настроение и журналистическата шетня, някъде по средата на церемонията дойде и нашия ред – НОМЕР №3, Български Национален Съюз – НД. Това е номерът! Късметът беше на наша страна…

Така поне според номерацията в бюлетината сме сред първите три политически сили. Някъде зад нас, към края на бюлетината се подредиха една ...

Виж повече →
0
Страница 1 от 4 1234