БлогФренските гейове не щат вече „мама“ и „татко“

Френските гейове не щат вече „мама“ и „татко“
Педали

Това ли искате за вашето дете?

Вече няколко десетилетия откак светът тотално се обърка. Добрите изкарват лоши, а лошите се пишат за добри. Черното е бяло, а бялото стана черно.

Криви, куци и сакати противно на природните закони отричат своите недъзи и искат да са равнопоставени със здравите. На всяка крачка глупаци имат мнение и изискват обществото да го чуе и зачита.
Да си черен или грозен вече не е страшно, но пък да си бял, красив и горд – това вече е проблем!Всичко е наопаки – днес войната е мир, свободата е робство, а невежеството е сила!За капак на всичко старите ценности отдавна не значат нищо и светът вместо по-добър, става все по-лош.

Накъдето и да се обърнеш цари безпорядък и морален упадък.В цялата тази каша не остават по-назад и хомосексуалистите, които също искат признание и права.Днес в редица страни усилията им се увенчават с успех. Дори бих казал, че благодарение на упоритостта и влиятелните си секс приятели по върховете на властта, хомосексуалистите в цял свят се сдобиха не само с права, но и с извънредни привилегии. Така сутрин се събуждаш и пускаш радиото, а там вече изпълняват поредния хит на някоя гей група или певец с обратна ориентация. Сменяш станцията, но на новата честота някакъв толераст с пискливо гласче разсъждава за правата на „хомосексуалните”… Мамка му! Няма ли нещо друго освен гейове в ефира? С тази надежда се насочваш към телевизора и пускаш сутрешния блок. Но уви! Духовен политически педераст с мазна мутра и скъп костюм нарежда колко много го е грижа за ТВОЕТО бъдеще…

Обличаш се и изскачаш на улицата, където те очаква, обаче поредната вълна от педали с женствена походка и лакирани нокти.

Цял ден работа, а вечерта обратно в къщи и отново педали – я в някое „забавно ток шоу”или герои в американски филм.Повод да разсъждавам на тази тема ми даде един френски законопроект, който предстои да бъде представен за одобрение на кабинета в Парижв края на този месец.Според него от следващата година във Франция трябва да се забрани използването на думите „майка” и „баща” в официалните документи. На тяхно място ще се използва термина „родител”, тъй като според новия законопроект, бракът е формулиран като „законен съюз на двама души от различенили еднакъв пол”?!Какво, звучи ви невъзможно? И на мен така, но информацията е достовернаколкото и налудничаво да ви се струва. Всичко това се случва само няколко месеца след като новоизбраният президент социалист обеща в предизборно обръщение, че от „първи септември 2013 г. хомосексуалните двойки ще могат да сключват брак и да осиновяват деца”.

Същото потвърди и премиера Жан-Марк Еро, като даже допълни, че това било нормално и естествено, защото било признак на „новото обществено развитие и на нови стремежи”, каквото и да означава това…

Честно казано все ми е едно за Франция и френските педали, макар че ми е жал за френските деца

Истинската ми грижа, обаче е за бъдещето на Българските деца, защото се опасявам, че и над тях е надвиснала опасност.

Страхувам се, че скоро и родните педали по примера на западните си „колеги” ще впрегнат политическите си връзки, за да задоволят извратените си мераци.
И тогава може за пореден път да проспим случващото се. Със сигурност някой ще създаде поредната фейсбук група от няколко хиляди души, но в реални протестни действия ще участват малцина.

Вероятно ще бъде така, защото повечето по традиция ще си мислят, че този проблем няма да ги засегне лично. Че техните деца са защитени от посегателствата на онези с обратната сексуалност, защото си имат дом и семейство.

И наистина, на повечето това няма да се случи, но представете си че точно вие изтеглите късата клечка? Как ли? Ами много просто…

У нас освен очаквани промени засягащи правата на хомосексуалистите се подготвя и нов Закон за детето.

Погледнато повърхностно между двете няма връзка, но всъщност се преплитат.

Според новите текстове в Закона за детето, държавата в лицето на социалните служби ще може да отнема децата ви, ако социален работник прецени, че не се грижите добре за тях или ги възпитавате неправилно! А какво е правилно и какво не е, определя същата тази държава, която ще позволява на обратните да сключват брак и да осиновяват деца.

Представете си сега, че вие не одобрявате новата политика на сексуална толерантност или нещо друго, което противоречи на наложената към днешна дата политическа коректност. Имате гражданска позиция и я изразявате открито или просто имате съсед, който ви мрази.

Внимавайте, защото ще бъде достатъчен само един сигнал и автоматично ставате мишена за властите. От този миг семейството ви вече не е в безопасност, защото във всеки момент социалните могат да ви вземат детето.

И ако мислите, че това е края на кошмара значи не познавате закона и садизма на неговите автори.
Освен, че държавата може да ви вземе детето, тя може да го даде и на когото поиска за осиновяване. А както казах по-горе хомосексуалистите имат голямо желание да осиновяват деца… Като капак на това извращение ще трябва и да плащате на осиновителите разноските, които имат по вашето дете.

Всичко това не е сценарии от фантастичен филм, а реални планове на властимащите и гей лобитата за нашия живот и нашите деца. Не позволявайте това да се случи!

в-к „Седмичен труд“, бр. 41, 10.10.2012 г.

Коментари

коментара

0

Относно автора:

Боян Расате е националист, водач на Български Национален Съюз - НД (БНС-НД) и бивш председател на движение „Гвардия“. Член на Испанската фаланга и представител на Европейска акция (ЕА) за България. Един от учредителите на Съюз на Българите "НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО" .