БлогОктай Енимехмедов – почетен член на НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО

Октай Енимехмедов – почетен член на НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО
карта Октай

Картата за почетен член на Октай Енимехмедов

Както е известно на 19 януари 2013 г. беше нападнат Ахмед Доган, лидер на Движението за права и свободи.
Непосредствено след това в публичното пространство се появиха предположения, че покушението е политически ход в дъното, на който стои неизвестен поръчител. От изнесената, обаче досега информация е видно следното:
1. Октай Eнимехмедов е Български гражданин и Българин по произход и самосъзнание, изповядващ мюсюлманска вяра.

2. Октай Енимехмедов е оставил предсмъртно писмо, в което се определя като патриот.

3. В същото писмо Енимехмедов квалифицира Доган, като корумпиран и безчестен политик, който повече от 20 години разединява Българското общество и работи против интересите на България.

4. Октай Енимехмедов не е член на ДПС, нито на някоя друга политическа партия от криминалния демократичен преход.

На кого, как и кога е симпатизирал Енимехмедов не знам, но действията му от събота, 19-ти януари, го показват като идеалист, бунтар и гражданин с категорична позиция срещу политиката на разединение и омраза провеждана от ДПС в продължение на две десетилетия.

Всичко казано дотук съвпада с убежденията на огромната част от Българското общество и в частност на онези, които се определят като националисти, патриоти и родолюбци.

Нападението на Енимехмедов срещу Ахмед Доган е неприемливо за „политическият елит” и беше безапелационно осъдено от върхушката, която 23 години си партнира с догановата партия.
Не такива, обаче са настроенията в Българското общество, което в по-голямата си част симпатизира на Октай.

НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО е реална гражданска инициатива, която има за цел да събере най-будните, най-непримиримите и борбени Българи.

От името на Оперативното ръководство на НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО, чиито председателстващ съм, изразявам нашето възмущение от варварските действия на догановите башибозуци, които брутално пребиха приведения вече в беззащитно състояние Октай Енимехмедов. Считам, че именно това насилие, а не постъпката му опетни името на България пред Европа и света.

За нас е абсолютно недопустимо политици, които претендират, че изповядват либерално-демократични ценности, публично да издевателстват над беззащитен човек!

НАСТОЯВАМЕ, компетентните органи да повдигнат на биячите обвинения за побой, нанасяне на телесни повреди и подбудителство към убийство на онези от тях, които крещяха „Убийте го, убийте го!”.

В знак на „признание” за досегашната му дейност Ахмед Доган беше обявен за почетен председател на ДПС.
На свой ред, в знак на симпатии към Енимехмедов, от името на Оперативното ръководство, ОБЯВЯВАМ Октай Енимехмедов за почетен член на НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО.

Считано от 13:00, днес – 23.01.2013 г., същият ще се ползва с всички произтичащи от това членски права, включително защита и съдействие, ако поиска такива.

Пожелавам на Октай твърдост и бързо възстановяване, и нека Всевишния бъде с него!

гр. София, 23 януари 2013 г.

Коментари

коментара

0

Относно автора:

Боян Расате е националист, водач на Български Национален Съюз - НД (БНС-НД) и бивш председател на движение „Гвардия“. Член на Испанската фаланга и представител на Европейска акция (ЕА) за България. Един от учредителите на Съюз на Българите "НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО" .