БлогСмърт за смърт!

Смърт за смърт!

Къде сте сега вие либерасти и толерасти?! Къде сте сега Кънев, Кънчев и другите подобни на вас боклуци?

40-годишен криминалнопроявен мангал, хладнокръвно и брутално уби 23-годишната студентка Вероника! За пореден път безполезен и никому ненужен циганин отне живот без страх от наказание или възмездие. Още една Българка, красива и млада няма да има бъдеще, защото цигански изрод размаза главата й с тесла. Осем удара, повече от половината смъртоносни, сложиха край на един живот.

Пусто място, тъмен мост. Двама души се разминават. Единият беззащитна Българка, другият циганин. Първият добър и неподозиращ опасността, която наближава, вторият сбъркан и безмилостен. След секунди момичето ще умре, но убиецът й ще живее на наша издръжка още дълги години.
Следва удар, жената е замаяна. Следва втори, погледа се премрежва, краката й омекват. Иска да извика, но няма сили… Следва трети удар и тя се строполява в несвяст. ТУП, ТУП, ТУП, ударите продължават, макар тялото да е вече безжизнено. ТУП, ТУП и край… Вероника е мъртва.

Извергът преравя падналата встрани чанта, взима парите, след което я захвърля заедно с мъртвото тяло в дерето на Янтра. „Да му еба майката, само 25 лева”, си мисли той. „Нищо! Но пък стана бързо и лесно”.

Вероника вече никога няма да има рожден ден, няма да завърши образованието си, няма да има дом, семейство, деца. Вероника няма да се радва на изгрева, нито ще гледа звездите с любимия човек. Няма, защото е мъртва, убита за 25 лв.

След няколко дни смъртта й ще бъде само статистика, един от многото случай на убити Българи през последните 25 години. Дали ще бъде забравена? Не, в никакъв случай! Родителите й ще си спомнят за нея всеки ден, всеки час и минута, но животът до края на дните им ще бъде ад. Тези хора заедно с детето си загубиха своя сън и надежди. Онова, за което са мечтали – внуци и спокойни старини, няма да се сбъдне!
За сметка на това убиецът на Вероника имал пет деца. Така да се каже дори някой да убие едно от тях, пак ще останат 4. Чисто математически това означава, че убиецът на Вероника след 15 години ще има поне 20 внучета, ако живите чавета тръгнат по стъпките на баща си…
Разбира се, съотношението за нас Българите би могло да стане и по-лошо, ако правителството им осигури още по-благоприятни условия да се размножават, или пък някое от децата на изверга убие друга студентка…

… Странно нещо е днес свътът. Всеки изверг има втори шанс. Някои, след поредното си престъпление, имат и трети, четвърти, пети. А на такива като убиецът на Вероника съдебната ни система дава шанс да извършат още едно убийство, дори след шестата им ефективна присъда! Така на практика, вместо отдавна да е свършил на въжето или в газовата камера, на този законодателите му позволиха да убие още веднъж!
Но подигравката с живите не спира дотук. Оказва се, че всеки изверг, независимо какво е направил има и права. Има право на адвокат, има право на справедлив процес, има право да обжалва, а ако по случайност го осъдят, има и право не след дълго да излезе на свобода, защото смъртно наказание вече няма, а да се лежи доживот било нечовешко… Нали така припяват вицепрезидента Маргарита Попова и демократите от Брюксел.

Къде обаче остават правата на жертвата? Ами правата на живите, които още не са убити? Нямат ли те право на защита от изродите, които живеят ненужно и сеят нещастия и смърт. Къде остават правата на роднините да получат чрез закона, макар и минимална утеха, затова че тяхното дете е било зверски убито? Къде, по дяволите, е държавата, за да ни защити?! Защо, мамка му, плащаме данъци, след като на държавата не й пука за нас? И защо тази свиня, която иска да пуска убийци на свобода е все още вицепрезидент?!

Според някой и най-лошите престъпници могат да бъдат превъзпитани. Аз лично се съмнявам. Дори считам, че някой изверги заслужават да умрат повече от веднъж! А и, ако започнем да прощаваме на всеки разкаял се убиец, къде ще остане справедливостта? Какво ще стане с превенцията, какво ще спре склонните към убийство да го извършат? Собствената им съвест и морал ли? Ха, едва ли.
Аз искам наказание, разплата и възмездие за всички онеправдани, ограбени и убити сънародници!
Аз искам СМЪРТ ЗА СМЪРТ! И вярвам, че всеки нормален Българин би искал същото.

Колкото до Вероника. Не я познавам, но я чувствам близка и ми е тежко, когато гледам снимката й. Млада и красива, невинна и добра. Такава я виждам аз. Но дори да беше стара и грозна, пак щеше да ми е тежко, защото нейната кръв е и моя кръв, наша кръв!
Вероника я няма вече, но ние няма да я забравим. За нея и за хилядите прокудени, изнасилени и убити сънародници ще си спомним и, когато дойде времето за разплата.

Смърт за смърт!

Коментари

коментара

0

Относно автора:

Боян Расате е националист, водач на Български Национален Съюз - НД (БНС-НД) и бивш председател на движение „Гвардия“. Член на Испанската фаланга и представител на Европейска акция (ЕА) за България. Един от учредителите на Съюз на Българите "НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО" .