БлогВНИМАНИЕ: Германски боклук пътува към България

ВНИМАНИЕ: Германски боклук пътува към България

Германски активисти, защитници на бежанци и нелегални емигранти са решили да влязат в България и да съборят граничната ограда.
Това четем на следната страница:
https://www.indiegogo.com/pro…/erster-europaischer-mauerfall

С това германските толерасти смятат да отворят пътя на хиляди пришълци от Африка и Азия към България.

Ние от Български Национален Съюз – НД (СБНЕ) не можем да приемем за нормално на Българска територия да се разпореждат германски анархисти. Пътуващата към България германска измет трябва да бъде спряна на всяка цена, защото намерението им да отворят границата е скандално и обидно за всички Българи!

Ръководството на МВР, както и Външно министерство вече са уведомени и ние очакваме те да вземат всички необходими мерки, за да не се допусне влизането на тази група на територията на Р. България.

В случай, че гореспоменатите институции не предотвратят тази поредна гавра и своеволие спрямо Българската държавност, то ние като Български граждани ще вземем мерки да защитим страната си.

Затова,
информирай, събирай хора и окажи съпротива. Покажи, че България не е Аврамов дом, в който всеки може да влиза и да върши каквото си иска!!!
Германския боклук тръгва днес в 13:00 ч. от Берлин и се очаква да бъде в София утре в ранния следобед.

Тук виж новината преведена:
http://nreporter.info/%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%84%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8-%D1%89%D0%B5-%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%B0-%D1%80%D0%B0/

Коментари

коментара

0

Относно автора:

Боян Расате е националист, водач на Български Национален Съюз - НД (БНС-НД) и бивш председател на движение „Гвардия“. Член на Испанската фаланга и представител на Европейска акция (ЕА) за България. Един от учредителите на Съюз на Българите "НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО" .