БлогБоже, пази България

Боже, пази България

Благодаря на всички, които подкрепиха Български Национален Съюз – НД с бюлетина №3.
Гласовете, които получихме са малко, но това съвсем не означава, че сме на погрешен път. Място за разочарование има, но не и за отстъпление.

От изборите на 5 октомври трябва да си извадим правилните изводи за следващия път.

До вчера смятах, че нашата основна целева група са негласуващите, защото са разочаровани от всички политици и не намират за кого да гласуват. Мислех, че част от тези хора ще гласуват за нас, защото сме различни и антисистемни. Днес вече знам, че негласуващите са просто негласуващи, не защото няма за кого да гласуват, а защото не им дреме кой, как и накъде управлява тази страна. Тази хора ще намерят причина да не гласуват, дори и Господ да слезе на земята.

От тези избори разбрах още, че Българина е много прост. Не защото не е гласувал за нас, а защото е гласувал ОТНОВО за онези, които му бъркат в джоба. За онези, които прогониха децата му от България, вдигат тока му, ограбват бъдещето му.
Казвам това с ясното съзнание на Български националист, защото обичам народа си, но мразя кретените, заради които Родината ми потъва!

Бог да пази България, защото иначе сме обречени!

Коментари

коментара

0

Относно автора:

Боян Расате е националист, водач на Български Национален Съюз - НД (БНС-НД) и бивш председател на движение „Гвардия“. Член на Испанската фаланга и представител на Европейска акция (ЕА) за България. Един от учредителите на Съюз на Българите "НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО" .