БлогБългарски Национален Съюз – НД

Български Национален Съюз – НД

Скъпи приятели,
Препоръчвам Ви страницата на ПП „БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН СЪЮЗ – НД“

www.idem.bg

Създадохме тази страница, за да запознаем симпатизантите си с нашите идеи, с нашите намерения и изобщо с цялата ни бъдеща дейност.

БНС-НД е единствената истински антисистемна национално-патриотична партия. Това е партията, зад която не стоят сенчести структури и няма съмнително финансиране! Хората, които членуват и я управляват, са истински, а не изкуствено създадени, за да обират национално-патриотичния вот и да изпускат парата на всеки 4 години!

Ние отхвърляме сегашната сбъркана политическа система и обвиняваме всички управлявали и управляващи политически партии за катастрофата пред, която сме изправени днес!

За нас няма леви и десни Българи, а само добри и лоши. Целта ни е да съберем под едно знаме добрите Българи и да унищожим лошите, които продават и съсипват Родината ни.
Задачата ни ще бъде трудна, но с общи усилия ще успеем!

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ

Коментари

коментара

0

Относно автора:

Боян Расате е националист, водач на Български Национален Съюз - НД (БНС-НД) и бивш председател на движение „Гвардия“. Член на Испанската фаланга и представител на Европейска акция (ЕА) за България. Един от учредителите на Съюз на Българите "НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО" .