БлогОлигархията започна медийна война срещу БНС – НД

Олигархията започна медийна война срещу БНС – НД

Предизборната кампанията срещу Български Национален Съюз – НД и лично срещу мен вече е открита.

„Добронамерени“ журналя извадиха случай отпреди 8 години!

Един от медийните парцали на Делян Пеевски – в-к „Всеки ден“, публикува във вчерашния си брой поредната скалъпена история срещу мен.
Зад едно привидно актуално събитие – поредица от пътни нарушения, на читателя се подсказва, че Боян Расате освен пътен хулиган, който не зачита останалите на пътя, е и УБИЕЦ!

Няма да коментирам дали съм извършил пътни нарушения, за тази работа има пътна полиция. Но да наричаш някого убиец, и то за случай който е безспорно доказан не само в съда, но и от живота, това вече е преднамерена атака!

Казах безспорно, защото „убитият“ от мен всъщност беше мъртво пиян с 3,2 промила алкохол в кръвта. Направо да се чуди човек как се е държал прав и е пресичал „Цариградско шосе“… Това го доказаха не една, не две, не три, а цели ЧЕТИРИ ЕКСПЕРТИЗИ! Защо са били нужни четири ли? Ами, защото търсеха под вола теле… Да, ама нито под вола има теле, нито в този случай моя вина!

Освен това „80-годишният старец“ беше всъщност 54-годишен циганин.
Ето защо нито изпитвам вина, нито пък съжалявам за нещо, освен за разбитата си кола!

Жалкия пасквил на анонимния драскач от в-к „Всеки ден“ можете да прочетете ТУК:
http://www.vsekiden.com/156560

ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, НАШЕТО ДЕЛО Е ПРАВО И НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ

Коментари

коментара

0

Относно автора:

Боян Расате е националист, водач на Български Национален Съюз - НД (БНС-НД) и бивш председател на движение „Гвардия“. Член на Испанската фаланга и представител на Европейска акция (ЕА) за България. Един от учредителите на Съюз на Българите "НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО" .