БлогНАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО награди Ердоган с грамота

НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО награди Ердоган с грамота

Грамота за Ердоган

Представителна група от СБНЕ, чрез посланика на Република Турция в Р. България, връчи на Реджеп Ердоган грамота за особен принос и заслуги към Българския национализъм.

Решение за това беше взето тази седмица на заседание на Централното ръководство на Съюз на Българите <НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО>, на което наред с другите политически и организационни въпроси, беше обсъдена и речта на Реджеп Тайип Ердоган, министър-председател на Република Турция в град Кешан.

Разбира се, за нас като Българи изказването на турския министър-председател е неприемливо и това е ясно записано в нашата протестна нота. Но същевременно то е и много полезно, тъй като помогна мнозина наши все още заблудени сънародници да прогледнат за бъдещето, което се задава.

В този смисъл казаното от г-н Ердоган е една неочаквана, но много ценна услуга, която ще ни спести години разяснителна работа.
Ето защо единодушно решихме, заедно с протестната нота до посолството на Република Турция, да бъде почетен и лично г-н Ердоган.

Пълният текст на протестната нота можете да прочетете тук:
Протестна нота до посланика на Република Турция

 

 

Коментари

коментара

0

Относно автора:

Боян Расате е националист, водач на Български Национален Съюз - НД (БНС-НД) и бивш председател на движение „Гвардия“. Член на Испанската фаланга и представител на Европейска акция (ЕА) за България. Един от учредителите на Съюз на Българите "НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО" .